Clubkampioenschappen 2023


  •   01/06/2024 - 03/09/2023
  • Clubkampioenschappen

Hallo Leden van Paardensportvereniging Aalten,

Er is massal ingeschreven om de felbegeerde titel Clubkampioen PSVA 2023 binnen te halen!
en overzicht van de starttijden staat hier:


Clubkampioenschap 2023 overzicht starttijden

iedereen veel succes gewenst!!

PS,
er zal aan de inwendige mens gezorgd worden. De catering is er ook klaar voor! 


Wij willen jullie allemaal uitnodigen om 3 september
deel te nemen aan de Clubkampioenschappen!


Elk jaar is het een fanatieke strijd om de fel begeerde titel “Clubkampioen”. Wij zijn op zoek naar verschillende kampioenen. Zie bijgevoegd reglement. Rij je al heel lang, of begin je nog maar net....voor iedereen is er wel een klasse om mee te doen. Geef je op voor deze gezellige club dag. Dit jaar is er een nieuwe categorie voor “niet rijdende maar wel altijd aanwezige ouders”. Hiervoor hoef je je vooraf niet aan te melden. Let op! Heb je een startkaart? Behaalde winstpunten tellen mee!
Datum:                               3 september 2023
Locatie:                              ons eigen terrein aan de Hessenweg

Opgeven via:                    Deze link of via de website.
Kosten:                              Deelname aan de clubkampioenschappen bedraagt €5,00.


Opgeven voor 20 augustus 2023 doormiddel van het aanmeldformulier.  Eventuele wensen graag doorgeven tijdens je opgave, dan proberen wij daar rekening mee te houden. Om ook het springen zo eerlijk mogelijk te maken laten we Silke, onze vaste springinstructie de hoogte bepalen die iedereen minimaal kan/moet springen.
Dressuurproeven rijden we ’s morgens buiten op zandbodem. Dit jaar is het weer een officiële wedstrijd en tellen de winstpunten mee voor leden die een startkaart hebben en in hun eigen klasse uitkomen. Springen is 's-middags wederom buiten op zandbodem. Losrijden kan zowel in de binnenbaan als in een gedeelte van de buitenrijbaan.

De bekendmaking van de clubkampioenen vindt plaats aan het eind van de middag. 

Om dit alles te organiseren hebben wij vrijwilligers nodig 2 september eind van de middag om te helpen klaarzetten en op de dag zelf. Daarnaast rekenen we gedurende de hele dag op jullie hulp betreft opbouwen, afbreken en gezelligheid. Zonder jullie hulp kan deze gezellige clubdag niet doorgaan. Mochten er leden zijn die het leuk vinden om een taart of koekjes te bakken voor bij de koffie geef dit dan vooral ook aan!
Wil je ons werk besparen? Dat zou het fijn zijn om vooraf ook al je opgave en deelname aan de BBQ te betalen via de webshop! Gebruik daarvoor deze link.

Heb je vragen/opmerkingen? Stel ze gerust aan Helanie of Rosan.

Wij hebben er zin in!

Rosan en Helanie

de hele brief inclusief regelement kun je hier downloaden
Share our website